< Till bloggens startsida

Vart ska man börja?

Har precis gått upp från sängen, har legat och snurrat i 2 timmar efter att vi bestämde oss för att sova. 

Jag kan inte sova. Varför?

Det är enkelt. Det enda som vrider och vänder sig i huvudet är ekonomin. Jag är så j*vla trött på det här, att veta att jag inte kan unna mig ett skit egentligen. För jag lever inte på mina egna pengar, och har inte gjort på över 3 år. Varför? För att jag satte mitt eget liv bakom Ditt. Och jag fick ingen tacksamhet för det, ingenting. Jag blev trampad på, och valde en annan väg. Och livet tyckte att, jo, men detta ska du bestraffas för!

Så hela skiten skenade iväg. Jag har aldrig publikt kunnat erkänna, mer än för några enstaka personer, hur mycket mina skulder låg på när det var som värst. 28 000:-. Tjugo-åtta tusen kronor. Det är helvetet du skapade för mig. Och det värsta är att, även om jag äntligen lyckas beta av skulderna den här månaden, tack vare min älskade sambo, så kommer jag inte kunna unna mig något ändå. För jag har betalningsanmärkningar, som kommer kvarvara i flera år framåt. Som du satte där. Och sket i vilket.

Jag känner mig så jävla hjälplös i sitsen jag sitter i, jag är trött på att den fattiga individen, jag har aldrig varit något annat i mitt liv, och verkar aldrig bli annat heller. Jag är bra på det jag gör, jag är en bra människa enligt andra, något som jag antagligen aldrig kommer kunna ta in heller...

Vad fan ska man göra för att livet ska kännas lättare? 

Känns som att det börjar bli dags att använda den här "terapi"-bloggen igen... För att försöka ge mig en chans att uttrycka frustrationen som finns i kroppen alla nätter då jag har svårt att sova...

Jaja, kan lika gärna göra något vettigt utav det, utnyttja mitt skrivande till max. Nästa inlägg handlar om mig, vem jag är, vad jag gör, och hur jag gör saker och ting. 

RSS 2.0